Політика Конфіденційності та захист персональних даних клієнта
Користуючись послугами інтернет-магазину flowey.com.ua (далі - Інтернет-магазин), користувач висловлює свою згоду з Політикою Конфіденційності. Інтернет-магазин залишає за собою право вносити зміни до Політики Конфіденційності на свій розсуд. Користувач бере на себе відповідальність за ознайомлення з оновленою версією Політики Конфіденційності, відповідно до якої регулюються правила користування Інтернет-магазином.
Збір інформації особистого характеру
При користуванні деякими послугами Інтернет-магазину, наприклад, при замовленні товарів, Інтернет-магазин пропонує користувачеві надати певну інформацію особистого характеру за допомогою заповнення Форми. Рішення про користування подібними послугами або відмову від них приймається користувачем. У випадку, якщо користувач захоче скористатися цими послугами, Інтернет-магазин може попросити його надати особисті дані, наприклад, ім'я та прізвище, адресу електронної пошти, номер телефону та іншу інформацію, що ідентифікує користувача. Залежно від виду послуг, деяка інформація особистого характеру має бути надана обов'язково, тоді як інші відомості надаються за бажанням. Якщо користувач не надасть інформацію, необхідну для надання певної послуги, така послуга не зможе бути надана йому.
Користувач дає свою згоду на обробку його персональних даних, а саме вчинення дій, передбачених відповідно до Закону України № 2297-17 «Про персональні дані» прийнятого 1 червня 2010 року № 2297-VI (з наступними змінами та доповненнями), та підтверджує, що, даючи таку згоду, він діє вільно, добровільно та у своїх інтересах.
Згода Користувача на обробку персональних даних є конкретною, поінформованою та свідомою. Використання інформації особистого характеру
Інтернет-магазин збирає інформацію про користувача, що має особистий характер, з метою підтримки користувача при отриманні тієї чи іншої інформації або послуг. Коли користувач вводить свої дані, вони стають видними тільки йому самому та адміністратору Інтернет-магазину.
Користувач, що надає Інтернет-магазину право здійснювати такі дії (операції) з персональними даними: збирання та накопичення; зберігання протягом встановлених нормативними документами строків зберігання звітності, але не менше трьох років з моменту дати припинення користування послуг Користувачем; уточнення (оновлення, зміна); використання; знищення; знеособлення; передача на вимогу суду, у т.ч., третім особам, з дотриманням заходів, що забезпечують захист персональних даних від несанкціонованого доступу.
Інтернет-магазин відповідально ставиться до захисту персональних даних клієнтів та осіб, які мають намір придбати нашу продукцію. Захист персональних даних відбувається у повній відповідності до чинного законодавства України.
Інтернет-магазин вживає всіх необхідних заходів для захисту персональних даних від неправомірного використання та забезпечення їх безпечного зберігання. Гарантуємо дотримання всіх чинних законів та правил захисту персональних даних.
Використання, обробка та розкриття Ваших персональних даних відбувається відповідно до чинного законодавства.
Просимо Вас взяти до уваги, що обробка персональних даних без Вашої згоди здійснюватиметься також за наявності законних підстав за умови, що таке використання не призведе до порушення Ваших прав, свобод та інтересів.
Можливість вибору
Для збереження конфіденційності, користувач не зобов'язаний надавати нам інформацію, яка може спричинити будь-які незручності. Однак, використання ресурсів Інтернет-магазину неможливе без надання деякої особистої інформації, яка є обов'язковою. Використання файлів cookie
З метою покращення роботи сайту Інтернет-магазин використовує cookie-файли для обліку (запису) відвідувань користувача. Cookie – це файл невеликого розміру, який передається браузеру користувача за допомогою веб-сервера і може бути розпізнаний лише сервером, який його надіслав. Подібні файли неможливо використовувати як виконувані програми або для застосування вірусів.
Налаштування більшості браузерів дозволяють приймати файли cookie за замовчуванням. Користувач може настроїти браузер таким чином, щоб отримувати від нього сповіщення про появу cookie-файлу. У разі користувач отримує можливість самостійно вирішувати прийняти чи відхилити його. Для деяких сайтів, які потребують авторизації, файли cookie є обов'язковими. Користувачі, які відхиляють файли cookie на таких сайтах, швидше за все, не зможуть скористатися їхніми ресурсами.
Ми використовуємо cookie-файли для обліку відвідувань Інтернет-магазину і наш веб-сервер автоматично фіксує IP/Інтернет-адресу комп'ютера користувача. Цей вид даних дозволяє особисто ідентифікувати користувача, тобто. його анонімність буде збережена, якщо він сам не надасть Інтернет-магазину інформацію про себе.
Претензії з питань конфіденційності
Якщо у користувача склалася думка про те, що Інтернет-Магазин не виконав своїх зобов'язань щодо дотримання цієї Політики Конфіденційності, він може надіслати листа зі скаргою, використовуючи контакти для зв'язку.
У листі потрібно максимально докладно описати те, як Інтернет-Магазин, на думку користувача, порушив Політику Конфіденційності. Усі скарги будуть розглянуті належним чином.
Якщо користувач не згоден з Політикою Конфіденційності Інтернет-магазину, то йому не рекомендується користуватися послугами Інтернет-магазину.
Інтернет-магазин дає дозвіл на перегляд матеріалів, розміщених на цьому сайті для використання. Усі матеріали, що містяться на сайті, можуть бути поширені лише за умови дотримання законодавства про авторські та суміжні права та з посиланням на джерело походження. Використання цього сайту не дає права на зміну матеріалів, розміщених на сайті. Комерційне використання матеріалів у будь-якому вигляді можливе лише з дозволу Інтернет-магазину. Використання матеріалів на інших сайтах або комп'ютерних мережах не дозволяється.
Ви можете отримувати текстові або інші типи повідомлень (розсилок) від Інтернет-магазину, наприклад, поштові, SMS (короткі повідомлення), MMS (мультимедійні повідомлення) або EMS (удосконалені повідомлення) на мобільні пристрої згідно з тарифами Вашого оператора. Якщо Ви підписані на одну з наших розсилок, Ви даєте свою згоду на отримання таких повідомлень за адресою або номером мобільного, який Ви надаєте для цієї мети, доки Ви не вирішите відмовитися від отримання таких повідомлень. Можете змінити та/або видалити всю вашу особисту інформацію, а також обліковий запис у будь-який час.
Також можливе використання ідентифікаторів при взаємодії з нашими партнерами, такими як рекламні послуги, які можуть з'явитися на інших сайтах.
З метою контролю якості надання інформації співробітниками, телефонні розмови з Вами можуть бути записані та оброблені.
+38 (067) 374-03-00
+38 (044) 583-03-19
© "Flowey" 2022. Усі права захищені
Get free lesson
Just type your contacts
It's totally free
Click to order
Кошик
Total: 
Ваш ПІБ
Ваш телефон
Адреса доставки